E-mail  
Wachtwoord  
 
 
Home Kalender Resultaten Clubs Vechters Downloads MMA Links Media Secretariaat Medewerkers Ranking Titels Nieuwsbrief Gastenboek Contact
schorsing van Jaouad El Khababi wegens fysieke agressie tegen de scheidsrechter
 


Met onmiddellijke ingang wordt Jaouad El Khababi van The Bushido's geschorst wegens disciplinaire redenen. (agressie tov de official)
Deze schorsing is momenteel zonder einddatum.
De disciplinaire commissie zal binnen de 30 dagen samen komen om dit incident verder af te handelen.

e-mail:


 
BKBMO is nu ook de verantwoordelijk voor ringsporten van WAKO België
 


BKBMO is vanaf 2016 de exclusieve vertegenwoordiger van WAKO ringsporten in België.

e-mail:


 
Vlaamse Trainersschool: opleidingsaanbod 2016
 


Beste sportbegeleider

Kan jij met veel gedrevenheid en enthousiasme mensen warm maken voor sport en bewegen? Wil je iets bijleren over sport, training, prestatie, fitheid, beheer van sportinfrastructuur of (jeugd)sportbeleid? Ben jij ook overtuigd dat sportbeoefenaars goed opgeleide en kwaliteitsvolle trainers verdienen?

Dan ben je bij de Vlaamse Trainersschool aan het juiste adres!
We hebben ook dit jaar ons uiterste best gedaan om een zo ruim en gevarieerd mogelijk opleidingsaanbod samen te stellen. Of je nu trainer bent van kinderen of volwassenen in een specifieke sporttak, in het zwembad staat als Hoger redder of sportende senioren of G-sporters begeleidt, je vindt vast wel een opleiding die bij je past. Je leert in elke opleiding, waar theorie en praktijk elkaar continu afwisselen, hoe je kennis en vaardigheden op een creatieve en betekenisvolle manier kan overbrengen op een groep of individu.
Via de brochure Sportkaderopleidingen 2016 of via onze website, kan je kennis maken met de Vlaamse Trainersschool en vind je een overzicht van het volledige VTS-opleidingsaanbod 2016.

e-mail:
link:


 
schorsing van Nouh Chahboune wegens fysieke agressie tegen de scheidsrechter
 


Met onmiddellijke ingang wordt Nouh Chahboune van Team Gladiator geschorst wegens disciplinaire redenen. (slag aan de scheidsrechter).

Deze schorsing is momenteel zonder einddatum.
De disciplinaire commissie zal binnen de 30 dagen samen komen om dit incident verder af te handelen.

e-mail:


 
Anti Doping Communicatie
 


Beste clubverantwoordelijke,

Wat is ‘doping’? Het begrip is alvast ruimer dan het gebruik van een verboden stof of methode. Het betekent bijvoorbeeld ook de aanwezigheid van een verboden stof in het lichaam, het bezitten, verhandelen of toedienen van verboden stoffen, het weigeren van een dopingcontrole, het aanzetten tot een overtreding van de antidopingregels en om het even welke medeplichtigheid daarbij. Zowel de sporter als de entourage/begeleider kunnen een ‘dopingpraktijk’ begaan

Op 1 januari 2015 trad wereldwijd de nieuwe Wereldantidopingcode (WADA) in werking, en is deze sinds 31 maart 2015 ook in de Vlaamse Gemeenschap van kracht.
Deze antidopingregels zijn van toepassing op elke sporter (zowel elitesporter als breedtesporter), begeleider, wedstrijdorganisator en sportvereniging, en dus ook op uw club en zijn/haar leden.

Voor organisatoren beschrijft de Vlaamse overheid nog 6 aandachtspunten voor evenementen/wedstrijden.
Sporters informeren zich beter via deze link .

Voor alle overige vragen en/of meer informatie kan u terecht op www.dopinglijn.be of bij de Dopingpreventieverantwoordelijke van VKBMO-FROS, Geert Alaerts 016/296.374.

e-mail:


 
Wanneer mag men deelnemen aan wedstrijden!
 


Belangrijk! Deelname aan wedstrijden kan slechts:
- Voor -16 jarigen: na 6 maanden aansluiting bij een VKBM²O club.
- Voor +16 jarigen: na 3 maanden aansluiting bij een VKBM²O club.

Vergeet ook niet vanaf nu de nieuwe licenties/verzekeringformulier te gebruiken, te downloaden vanaf de site of via mail aan te vragen.

e-mail:


 
WAKO Pro en BKBMO
 


Vanaf heden is BKBMO ook lid van WAKO Pro.
Promotors die interesse hebben om voor WAKO Pro te organiseren kunnen steeds contact opnemen met onderstaande mailadres, of via telefoon op het nummer 0477-82.10.21.
We wensen langs deze weg ook Mr. Piero Sicurella te bedanken voor het mogelijk maken dat deze federatie nu ook onder BKBMO valt.

BKBMO

e-mail:


 

 

B.K.B.M².O. - Patrick Van Acker - Wolfputstraat 149 bus 201 - 9041 Gent - 0032 477 821021 - info@bkbmo.be
Visits: 3659577
created by web-projects.be