E-mail  
Wachtwoord  
 
 
Home Kalender Resultaten Clubs Vechters Downloads MMA Links Media Secretariaat Medewerkers Ranking Titels Nieuwsbrief Gastenboek Contact
Vechters gezocht voor opnames videoclip Milow
 


Ik werk bij productiehuis Caviar in Brussel en binnenkort nemen wij een videoclip op voor Milow. Voor deze clip hebben wij nog enkele vechters nodig - 8 in totaal. Het maakt niet uit van welke discipline deze zijn. Zou het mogelijk zijn om enkele leden van uw club hierover te informeren? De opname zou doorgaan op 12 oktober in Brussel, Gent of Antwerpen. Er is een vergoeding voorzien, natuurlijk. Indien er vechters interesse hebben, mogen ze een kort filmpje met hun vechttechnieken doorsturen naar mijn e-mailadres (camille.vanlandegem@caviarcontent.com). Alvast bedankt!

Met vriendelijke groeten,

Camille Van Landegem
Production Intern
Caviar

e-mail:


 
17 oktober te Brussel
 


Op zaterdag 17 oktober 2015 organiseert het Risicovechtsportplatform Vlaanderen, in samenwerking met de Vrije Universiteit Brussel, de tweede editie van de Dag van de risicovechtsport voor de trainers en bestuurders van elke (risico)vechtsportclub in Vlaanderen. Tijdens verschillende workshops en infosessies komen specifieke thema's die relevant zijn voor (risico)vechtsport aan bod. Bekijk alvast het programma van deze unieke dag.
De organisatie gaat door in de gebouwen van de Vrije Universiteit Brussel (Pleinlaan 2, 1050 Brussel). Het algemene programma is opgebouwd uit één plenair deel en twee delen waarin de deelnemers een keuze kunnen maken tussen een aantal sessies. Bij inschrijving moet je reeds doorgeven welke keuzesessies je wil volgen. Inschrijven kan vanaf 1 september 2015. #DVDRVS2015
Bekijk ook de flyer en affiche van deze unieke dag.
Het programma:

08u30-09u15: ontvangst
09u15-10u00: start van de tweede Dag van de risicovechtsport
10u15-11u30: keuzesessie ronde 1: infosessies en workshops over verschillende thema's
11u45-13u00: keuzesessie ronde 2: infosessies en workshops over verschillende thema's
13u00-14u00: afsluiting met netwerkmoment (broodjeslunch)

e-mail:
link:


 
IFMA Royal World Cup 2015 (Bangkok)
 


Laatste nieuws over de IFMA Royal World Cup 2015 (Bangkok)

http://www.ifmamuaythai.org/

link:


 
Opleiding voor Hulp-Initiator MMA en Muaythai start in september
 


Beide opleidingen gaan van start op zondag 6 september. (alle info op www.bkbmo.be bij seminaries)
De prijs van deelname is 50 euro voor de volledige cursus en men dient bij inschrijving reeds te beschikken over een geldige VKBM²O licentie. Inschrijven kan je via mail vanaf nu op info@bkbmo.be met vermelding van uw volledige naam, geboorte datum, clubnaam, geslacht, welke ervaring je reeds hebt en vermelden van welke cursus je wenst te volgen: MMA of Muaythai.

meer info op 0477-82.10.21

e-mail:
link:


 
Anti Doping Communicatie
 


Beste clubverantwoordelijke,

Wat is ‘doping’? Het begrip is alvast ruimer dan het gebruik van een verboden stof of methode. Het betekent bijvoorbeeld ook de aanwezigheid van een verboden stof in het lichaam, het bezitten, verhandelen of toedienen van verboden stoffen, het weigeren van een dopingcontrole, het aanzetten tot een overtreding van de antidopingregels en om het even welke medeplichtigheid daarbij. Zowel de sporter als de entourage/begeleider kunnen een ‘dopingpraktijk’ begaan

Op 1 januari 2015 trad wereldwijd de nieuwe Wereldantidopingcode (WADA) in werking, en is deze sinds 31 maart 2015 ook in de Vlaamse Gemeenschap van kracht.
Deze antidopingregels zijn van toepassing op elke sporter (zowel elitesporter als breedtesporter), begeleider, wedstrijdorganisator en sportvereniging, en dus ook op uw club en zijn/haar leden.

Voor organisatoren beschrijft de Vlaamse overheid nog 6 aandachtspunten voor evenementen/wedstrijden.
Sporters informeren zich beter via deze link .

Voor alle overige vragen en/of meer informatie kan u terecht op www.dopinglijn.be of bij de Dopingpreventieverantwoordelijke van VKBMO-FROS, Geert Alaerts 016/296.374.

e-mail:


 
Eerste nationale training MMA was een succes!
 


De eerste nationale training MMA zit er op en was een echt succes. Met 24 deelnemers kunnen we over een goede opkomst spreken en geweldig om te zien hoeveel talent we in ons kleine landje wel hebben.

Er waren vechters aanwezig van: Perfect Team, Yakuza, Team Deathrow, Team Sparta, MMA Hasselt en Team Dragon.

Na een korte individuele warming up en een kleine introductie over het doel en de werking van zulk team en selectie zijn we de training gestart met wat rondjes staand boksen en kick boksen.

Na het staande werk hebben we de training verder gezet met verschillende rondjes kooiwerk en worstelen. Dit gaf mooie resultaten, daar er wel wat top worstelaars aanwezig waren.

Uiteindelijk werden de groepen opgesplitst per gewichtscategorie en werd er MMA getraind op een zeer gecontroleerde manier met enorm veel respect voor elkaar. Nu werd het pas echt interessant en merkten op dat we toch wel een aantal zeer goede vechters op de training hadden.

Er waren vechters aanwezig met slechts enkele partijen ervaring, maar ook semi pro's en pro’s met veel wedstrijdervaring. Ook al was er een duidelijk verschil in ervaring merkbaar, toch werd er op een zeer respectvolle manier met elkaar omgegaan. De vechters hadden nu ook de kans om zich te meten met anderen van hetzelfde gewicht.

Als afsluiter werden er nog enkele richtlijnen aangegeven op welke manier de selectie verder zal verlopen en was er een moment voor enkele vragen.

Als coach van een opkomend nationaal Belgisch team voor het WK MMA in Spanje, moet ik zetten dat dit er echt veelbelovend uit ziet. We zullen er alles aan doen om met een top team een sterke prestatie neer te zetten.

Meer over de volgende selectietrainingen en een uiteindelijk selectiegala zal spoedig bekend gemaakt worden.

Ben Dandois
Nationaal Trainer MMA BKBMO 
Wanneer mag men deelnemen aan wedstrijden!
 


Belangrijk! Deelname aan wedstrijden kan slechts:
- Voor -16 jarigen: na 6 maanden aansluiting bij een VKBM²O club.
- Voor +16 jarigen: na 3 maanden aansluiting bij een VKBM²O club.

Vergeet ook niet vanaf nu de nieuwe licenties/verzekeringformulier te gebruiken, te downloaden vanaf de site of via mail aan te vragen.

e-mail:


 
WAKO Pro en BKBMO
 


Vanaf heden is BKBMO ook lid van WAKO Pro.
Promotors die interesse hebben om voor WAKO Pro te organiseren kunnen steeds contact opnemen met onderstaande mailadres, of via telefoon op het nummer 0477-82.10.21.
We wensen langs deze weg ook Mr. Piero Sicurella te bedanken voor het mogelijk maken dat deze federatie nu ook onder BKBMO valt.

BKBMO

e-mail:


 
hebt u een ringarts en EHBO nodig op uw gala: EHBO Team Vlaanderen
 


Geachte,
Graag wil ik onze vereniging even aan u voorstellen: het EHBO Team Vlaanderen vzw.
Wij zijn een vzw die preventieve hulpdiensten organiseert, actief over heel Vlaanderen, met een uitgebreid aanbod.
We hebben een ruime ervaring op verschillende niveau’s en evenementen, gaande van atletiek- tot motorcross-wedstrijden, van kleine fuiven tot heuse festivals, overal zijn we in thuis.
Onze hulpverleners zijn afkomstig uit verschillende medische disciplines: EHBO-hulpverlener, ambulanciers, verpleegkundigen en artsen.
Sinds 3 jaar is onze vereniging zich gaan specialiseren in de risicovechtsporten met vooral Thaiboks, Kickboks, MMA en Taekwondo.
Wij voorzien op verschillende wedstrijden (Thaiboks, Kickboks gala’s) de volledige medische bijstand inclusief de artsen.
Al onze artsen hebben ervaring met risicovechtsporten en volgen hier ook speciale bijscholingen voor bij de Vlaamse Sportfederatie.
Onze teams zijn goed op elkaar ingespeeld hetgeen de kwaliteit van dienstverlening bevordert.
Wat zijn onze troeven?
- één volledig team
- ervaren artsen die vertrouwd zijn met de risicovechtsport (alle artsen hebben MUG ervaring)
- zeer uitgebreid medisch materiaal
- goed uitgeruste ziekenwagen
- een team dat goed samen werkt en zeer goed op elkaar is ingespeeld.
Ons team is tevens bezig met het opleiden en begeleiden van trainers binnen de Thaiboks. Kickboks en MMA federatie in Vlaanderen, VKBM²O vzw
U kan dus op ons beroep doen voor de preventieve hulpdiensten maar ook voor opleidingen.
Wij leveren een vast volledig uitgerust medisch team dat bestaat uit: 1 ziekenwagen + ambulancier, 1 verpleegkundige en 1 arts.
Heeft u interesse? Contacteer ons vrijblijvend voor extra informatie.
Onze contactgegevens:
GSM: 0492-77.23.46


e-mail:
link:


 

 

B.K.B.M².O. - Patrick Van Acker - Wolfputstraat 149 bus 201 - 9041 Gent - 0032 477 821021 - info@bkbmo.be
Visits: 3392713
created by web-projects.be