IFMA World Youth Championships 2018

Beste jeugdsporters, trainers, clubeigenaars, ouders,

Afgelopen zomer zijn we met een Nationale delegatie afgezakt naar het Thaise Bangkok om mee te doen aan de IFMA Muaythai World Youth Championschips 2017.

Deze kampioenschappen hebben ons land 2 medailles opgeleverd en hier zijn we zeer trots op.

Ook in 2018 zullen deze kampioenschappen terug doorgaan in Bangkok en dit begin augustus. Een exactere datum moeten we nog ontvangen van de organisatie in Thailand.

IFMA Belgium zal terug op zoek gaan naar gemotiveerde jeugdkampers die na een selectieproces onze driekleur zullen vertegenwoordigen op dit prestigieus evenement.

Graag nodigen we jullie dan ook uit op de infodag van 29 oktober om 10u00 in Antwerpen (trainingszaal The Bulldogs - Bredabaan 210 - 2170 Merksem).

Hier komt u meer te weten over de selectietrainingen, de nationale trainingen, de omkadering en uiteraard de do's en don'ts tijdens de kampioenschappen zelf. Uiteraard zijn niet enkel atleten en coaches welkom, maar zijn zeker ook de ouders van onze atleten genodigd.

Dit info moment wordt afgesloten met een training die zal gegeven worden door onze nieuwe Nationaal trainer voor de jeugd, dus voor onze atleten, neem zeker jullie sportgerief mee

!!! Let op, dit is GEEN selectietraining.

We geven hier ook al een woordje uitleg van de Open Belgische jeugd kampioenschappen die zullen doorgaan op 28 april 2018.

Noteer alvast dat de eerste selectietraining voor het WK zal doorgaan op zondag 12 november van 10u00 tot 12u00 en dit in de sportzaal van de Gladiators (Johannes Hartmannlaan 4, 9040 Sint-Amandsberg (Gent)).

Hopend u te mogen ontvangen,

Patrick Van Acker - Voorzitter VKBM²O – BKBM²O – IFMA Belgium

Vincent Gloris - jeugdtrainer Muaythai VKBM²O

Chris Wauters - Coördinator IFMA Belgium

Recent nieuws

Eerste Jeugdevent Muaythai op IFMA regels een succes / Succès pour le premier évènement dans les règles Muaythai IFMA

Zondag 14 januari werd door Sebastien Gerson van IRON GYM voor het eerst een gala georganiseerd...

VTS-opleidingsaanbod 2018

VTS-opleidingsaanbod 2018

...

Samenwerking NADO Vlaanderen en Wereldantidopingagentschap (WADA)

NADO Vlaanderen...